V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Què és Menja, Actua, Impacta?OLD

Et donem la benvinguda al viatge de descoberta del gran impacte que el sistema alimentari actual té sobre la salut de les persones i del planeta. És un viatge en què descobriràs que a través del menjar podem promoure un demà més saludable, just i sostenible.

Molt més que una exposició

MENJA ACTUA IMPACTA és un projecte format per quatre grans pilars. Una exposició temàtica de 1.500 m² sobre alimentació sostenible i saludable, un projecte educatiu, un programa digital amb un munt de continguts divulgatius que esperem que siguin del teu interès i un programa d’esdeveniments, xerrades, cursos, tallers, etc.

Com a introducció, et convidem a visualitzar el rap de l’alimentació sostenible…

Descobreix l’exposició

L’exposició MENJA ACTUA IMPACTA no deixarà ningú indiferent. Una experiència immersiva, innovadora i provocativa. Una forma única de veure i viure l’alimentació sostenible i saludable. Necessites més informació sobre l’exposició?

Descobreix l’exposició

El projecte educatiu

Propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes per potenciar competències i habilitats d’infants i joves en l’àmbit de l’alimentació.

Coneix el projecte educatiu

Tallers i experiències

Hem preparat un conjunt d’activitats, xerrades, tallers i experiències combinades perquè puguis gaudir d’una jornada plena d’aprenentatge i diversió. Converteix-te en artista a través del menjar, coneix el Delta del Llobregat, tracta de sortir del primer Escape Room sobre alimentació sostenible i molt més!

Consulta totes les experiències

El programa digital

Amplia el teu coneixement sobre alimentació sostenible i saludable a través dels recursos, vídeos, articles, entrevistes i molt més! Hi trobaràs consells per seguir un estil de vida més sostenible, receptes saludables, resums de llibres i documentals, estudis explicats de forma divulgativa, etc. Tot, al voltant d’aquestes temàtiques: malbaratament alimentari, envasos i ús de plàstics, consum de proteïna animal, proximitat i temporada, salut i ultra processats i sostenibilitat i dieta planetària.

Explora el programa digital
This site is registered on wpml.org as a development site.