V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Descobreix l’exposició

L’exposició MENJA ACTUA IMPACTA no deixarà ningú indiferent. Una experiència immersiva, innovadora i provocativa. Una forma única de veure i viure l’alimentació sostenible i saludable.

Viatge pel sistema alimentari

Per una Alimentació Sostenible i Saludable és una gran exposició temporal, de 1.500 m2 de superfície. És innovadora, immersiva, crítica, provocativa i estimulant. Proposa un viatge local i global pel sistema alimentari, situat al bell mig dels grans reptes als quals hem de fer front com a societat.

Vivim una emergència climàtica, social i sanitària que posen en perill el present i la vida futura. L’exposició ens convida a mobilitzar-nos i comprometre’ns per millorar les opcions alimentàries com a palanca de canvi cap a un demà més saludable, just i sostenible.

Una gran exposició: 5 espais – 1.500 m2

1. Una immersió a ritme de rap en l’important paper de l’alimentació en la gran crisi social i climàtica a la que ens enfrontem.

2. Un espai expositiu per descobrir els 5 reptes més importants de l’alimentació sostenible.

3. Un espai de reflexió per comprovar que les nostres decisions compten i tenen impacte.

4. Un “mercat de solucions” per explorar el què s’està fent i el que tu pots fer.

5. Un espai interactiu perquè expressis les teves opinions i els teus compromisos.

Els 5 grans reptes

Endinsa’t en els 5 temes principals en què cal actuar per fer front a l’emergència planetària i avançar cap a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 en matèria d’alimentació.

L’agenda de l’alimentació
sostenible i saludable

En el marc de l’exposició, també es durà a terme un extens programa d’esdeveniments. L’objectiu principal és dinamitzar el debat sobre les solucions i els reptes actuals i futurs del sistema agroalimentari.

L’agenda inclourà: taules rodones i conferències, cursos de formació, un conjunt de propostes per a famílies i públic general, dos Escape Room i un conjunt d’experiències i visites comentades a l’exposició.

Fes un cop d’ull a l’agenda!
This site is registered on wpml.org as a development site.