V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

100% saludable

Joc d’enginy sobre els efectes dels ultra processats i ensucrats en l’organisme. La dinàmica es basarà en descobrir perquè n’ha augmentat el consum i què provoquen.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació secundària i batxillerat, a partir de 12 anys
Persones per grup25
Durada90 minuts de joc d’enigmes + 60 minuts per a la visita guiada.
LlenguaCatalà
Preu/s175 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

Sigues enginyós i evita els ultraprocessats!

Què vol dir ultraprocessat? Quins productes ho són i perquè no són bons per a la nostra salut i la del planeta? Has mirat mai les etiquetes dels productes per veure quina quantitat de sucres afegits contenen? És el mateix el sucre afegit que el sucre present als aliments de forma natural? Tenen els mateixos efectes en el nostre organisme? I dels edulcorants, què en saps? 

Proposem un joc d’enginy i gimcana per a respondre totes aquestes preguntes i aconseguir sortir del laberint dels sucres afegits. A més, el joc es combina amb la visita comentada a l’exposició, per tal que et converteixis en expert/a en alimentació sostenible i saludable.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.