V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Centres educatius
Persones per grup25 com a màxim
Durada60 minuts
LlenguaCatalà, castellà i anglès
Preu75 euros* per grup classe
*Preu promocional

DESCRIPCIÓ

Gaudeix de la visita comentada a l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a

Escoles, instituts i altres centres educatius: veniu a l’exposició Menja, Actua Impacta per tal de sensibilitzar l’alumnat en la temàtica de l’alimentació sostenible i saludable!

Es tracta d’una exposició interactiva, immersiva i molt participativa. El dinamitzador/a s’adaptarà a l’etapa educativa de la qual sigui l’alumnat, als seus interessos i inquituds i li podran fer totes les preguntes que vulguin.

A més, us convidem a combinar la visita a l’exposició amb un ampli ventall de tallers i activitats d’allò més enriquidores!

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb el taller o experiència que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room infantil únic!

This site is registered on wpml.org as a development site.