V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Visita a l’exposició + La protecció del mar + Dinar KM 0 (opcional)

Sabies que la nostra alimentació té efectes devastadors en la fauna marina? Visita el CRAM per a conèixer el centre de recuperació d’animals marins i les tasques de salvament que duen a terme.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general
Persones per grup25 persones com a molt
Durada6 h aproximadament
LlenguaCatalà

DESCRIPCIÓ

Tasques de salvament i recuperació de la fauna marina

Una de les problemàtiques més greus del nostre sistema alimentari és l’ús abusiu d’envasos de plàstic. Bona part d’aquests residus acaba al mar, i l’impacte per a la fauna marina és molt greu. Des del CRAM, disposen d’un centre de recuperació d’animals, duen a terme tasques de salvament i organitzen un munt d’activitats per a tot tipus de públic.

Et proposem, doncs, una visita combinada a l’exposició Menja Actua Impacta i al CRAM. A més, també pots gaudir d’una experiència gastronòmica KM 0 per dinar.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room infantil únic!

This site is registered on wpml.org as a development site.