V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Textures, formes i colors al plat

Aquest taller que combina l’art i la ciència us permetrà alimentar el cos, la ment i la imaginació a través d’un conjunt de propostes dinàmiques i innovadores.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Cicle Inicial, entre 5 i 8 anys.
Persones per grup25 com a màxim
Durada90 minuts de taller + 60 minuts per a la visita
LlenguaCatalà
Preu185 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

Deixa volar la imaginació i a cuinar!

Converteix la cuina i els aliments en una font d’inspiració

Sabies que és possible eliminar la fermesa d’un os de pollastre i que aquest tingui textura de gelatina? Has vist mai verdures amb forma fractal? T’animes a cercar els pigments de la pastanaga en un bol d’espinacs? Saps quina empremta deixa la pell d’una col? En aquesta activitat ens fixarem en els aspectes més pictòrics i artístics de l’aliment, per explorar i crear un nou imaginari de colors, formes i pells. La vista i el tacte seran els protagonistes d’aquest tast tan especial!

Podeu combinar la visita comentada a l’exposició Menja, Actua, Impacta amb aquest taller innovador per tal que l’alumnat consideri l’alimentació com una temàtica engrescadora.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.