V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Pintem amb pigments naturals

Què en penses de barrejar art i alimentació? Sembla una bogeria, oi? Aquest taller et convida a deixar volar la imaginació i convertir-te en un artista: descobriràs un nou imaginari de colors, formes i pells.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general; esplais i casals
Persones per grup25 com a màxim
Edat recomanada Entre 5 i 8 anys
Durada60 minuts
LlenguaCatalà
PreuA partir de 8,5€ per persona
Dates5, 13 i 27 de març
10, 16 i 18 d’abril

Descripció

Gaudeix d’una forma d’apropar-te als aliments d’allò més original i innovadora

Vols treballar la plasticitat i les textures dels aliments? Aquest taller t’aproparà als aliments com mai abans ho havies fet.

Et permetrà conèixer les formes geomètriques que amaguen els aliments que ingerim i desenvoluparàs un nou imaginari de colors, formes i pells. La vista i el tacte seran els sentits que més hauràs d’activar per dur a terme aquesta activitat.

El preu del taller inclou la visita a l’exposició Menja, Actua, Impacta.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.