V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Micro i macro nutrients. Vitals i Saludables.

Vols experimentar amb els aliments? La millor forma de conèixer què ens aporten és embrutar-nos les mans per a descobrir de primera mà de què estan fets.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general; esplais i casals
Persones per grup25 com a màxim
Edat recomanada Cicle mitjà i superior,
entre 9 i 12 anys.
Durada60 minuts
LlenguaCatalà
PreuA partir de 8,5€ per persona
Dates9, 15 i 17 d’abril

DESCRIPCIÓ

Ves a l’arrel i descobreix les molècules que formen els aliments

Una dieta saludable i sostenible és imprescindible per a mantenir la nostra salut i la del planeta. Però, què ens aporta cada aliment?

Necessitem menjar aliments variats que ens aportin diferents nutrients: macronutrients com ara els hidrats de carboni, les proteïnes o els greixos i micronutrients com les vitamines i els minerals. Aquesta activitat et permetrà conèixer les molècules dels aliments, anar a l’arrel de l’aliment i ser realment conscient del que estàs menjant.

A més, el preu del taller inclou la visita a l’exposició!

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.