V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Menjant molècules

Saps què és el midó? Alguna vegada has vist el ferro que contenen els cereals? En aquesta activitat coneixerem totes aquestes molècules que ens ajuden a viure i créixer!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Cicle mitjà i superior, entre 9 i 12 anys.
Persones per grup25 com a màxim
Durada90 minuts de joc + 60 minuts per a la visita guiada.
LlenguaCatalà
Preu/s185 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

DESCRIPCIÓ

El menú d’avui: molècules!

Els aliments que mengem fan que creixem sans i que tinguem energia per a fer esport, aprendre i jugar. Per tant, són molt importants. Però sabem realment què ens aporta cada aliment? Ens hem embrutat les mans amb experiments que ens apropin a comprendre què és una dieta saludable? Necessitem menjar aliments variats que ens aportin diferents nutrients: macronutrients com ara els hidrats de carboni, les proteïnes o els greixos i micronutrients com les vitamines i els minerals. Tots els trobem en el que mengem, encara que no sempre siguin visibles. 

Aquesta activitat us aproparà a les molècules dels aliments, de manera que pugueu realitzar un consum diari més conscient. A més, es combina l’activitat amb la visita guiada a l’exposició Menja Actua Impacta.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.