V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Un mar de peix

És important menjar peix? Sabem com l’han pescat? Com podem afavorir una compra sostenible de peix? Ves al mercat d’aquest joc de simulació i resol els teus dubtes!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Cicle Mitjà / Cicle Superior, entre 9 i 12 anys.
Persones per grup25 alumnes com a màxim
Durada90 minuts de joc + 60 minuts per a la visita
LlenguaCatalà
Preu/s175 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

DESCRIPCIÓ

Joc de simulació per consumir
peix de forma sostenible

La proposta principal d’aquesta experiència és que l’alumnat participi d’un joc de simulació en què anirà al mercat a comprar peix. Amb el cabàs i en grups petits, els nois i noies aniran recorrent unes parades simulades de peix, com si es trobessin en un mercat real. Després, s’analitzaran les seves cistelles: què heu comprat? Com heu pres la decisió de la vostra compra? S’oferiran elements i dades perquè es fixin en algunes característiques que ajudin a valorar l’impacte ambiental i social a l’hora d’adquirir peix. 

Combineu la visita guiada a l’exposició amb aquest joc de simulació i gaudiu d’una experiència ben completa.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.