V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Innovació comestible!

Et fascina el fet que s’imprimeixin aliments? Sabies que existeix el fum comestible? Amb aquest taller científic de transformació d’aliments aprendràs com és possible.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Secundària i Batxillerat, a partir de 12 anys
Persones per grup25
Durada90 minuts de taller + 60 minuts per a la visita
LlenguaCatalà
Preu185 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

Innovació comestible!

Darrerament, la cuina ha esdevingut un espai d’innovació. Xefs d’arreu del món han començat a col·laborar amb el món científic per donar pas a noves tècniques com l’esferificació, el fum comestible o colors sorprenents com una llimonada vermella. També han aparegut noves eines: batedores, robots de cuina, impressores 3D i molt més! 

T’agrada la innovació? Vols comprendre el que sembla gairebé màgia? Vols implicar-te en les STEAM a través de la cuina? En aquesta activitat ens aproparem a conceptes de ciència puntera, com la nanociència, per aprendre tot gaudint de la gastronomia i l’espectacle. Com la resta d’experiències que oferim en el marc del programa educatiu, l’activitat inclou la visita guiada a l’exposició Menja Actua Impacta.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

This site is registered on wpml.org as a development site.