V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

#foodwastehero

Sabies que 1/3 dels aliments produïts a escala global són malbaratats? T’agradaria participar en un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves per a tractar la temàtica?

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Secundària i Batxillerat, a partir de 12 anys
Persones per grup25 com a màxim
Durada90 minuts de joc d’enigmes + 60 minuts per a la visita comentada.
LlenguaCatalà
Preu175 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

Detectius per a combatre el malbaratament alimentari

Joc d’enigmes per a convertir-te en expert/a en la temàtica

El malbaratament alimentari és un fenomen global que també té lloc a casa nostra. Trobar-hi solucions de formes creatives és de vital importància per a reduir la nostra petjada alimentària. Un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves divertides ens faran prendre consciència de la importància de la problemàtica. També ens convidarà a ser activistes per a reduir el malbaratament alimentari a casa nostra i al nostre entorn.

A més, l’activitat consisteix en una experiència completa que inclou el taller i una visita guiada a l’exposició Menja Actua Impacta. Suma’t al canvi, suma’t a l’alimentació sostenible i saludable!

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.