V2 - MENJA, ACTUA, IMPACTA

Cuinem per al planeta

Joc de simulació per a prendre consciència dels vincles existents entre els aliments que arriben al nostre plat i els recursos naturals del planeta.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Infantil / Cicle Inicial, de 5 a 8 anys.
Persones per grup25 alumnes com a màxim
Durada90 minuts de joc + 60 minuts per a la visita
LlenguaCatalà
Preu175 euros* per grup (inclou la visita a l’exposició)
*Preu promocional

DESCRIPCIÓ

Una forma engrescadora de connectar amb la natura.

Fa dècades que els habitants de les ciutats es van desconnectar del món agrícola i del ritme natural de la terra. Sigui estiu o hivern, sempre trobem tots els aliments que volem als prestatges de supermercats, però desconeixem els recursos naturals que han estat necessaris per a produir-los. Us convidem a jugar, investigar i aprendre què hi ha darrere els nostres aliments, per tal de fer-nos més conscients de la connexió de les persones amb la natura. Necessitem la natura per menjar, i necessitem tenir-ne cura per menjar millor i de forma més sostenible.

Combineu la visita guiada a l’exposició amb aquest joc de simulació i aconseguiu que l’alumnat adquireixi consciència sobre l’alimentació sostenible i els recursos naturals de la Terra.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

This site is registered on wpml.org as a development site.